Pastel flores de cerezo 🌸💮

Pastel flores de cerezo 🌸💮

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Pastel flores de cerezo 🌸💮. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pastel flores de cerezo 🌸💮 is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Pastel flores de cerezo 🌸💮 is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pastel flores de cerezo 🌸💮, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel flores de cerezo 🌸💮 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook Pastel flores de cerezo 🌸💮 estimated approx 3 h 30 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Pastel flores de cerezo 🌸💮 using 35 ingredients and 18 steps. Here is how you can achieve that.

Un pastel inspirado en el hermoso árbol qué habita en el país de Japón, con un cielo azul de fondo y bellas mariposas en las flores #Pastel4 #pastel4

Ingredients and spices that need to be Get to make Pastel flores de cerezo 🌸💮:

  1. Bizcocho
  2. 400 gr harina
  3. 400 gr azúcar
  4. 230 gr mantequilla
  5. 4 huevos
  6. 2 cucharaditas vainilla
  7. 2 cucharaditas levadura
  8. 1/2 cucharadita sal fina
  9. Buttercream
  10. 4 a 5 tazas de azúcar glass
  11. 300 gr mantequilla
  12. 200 gr manteca vegetal
  13. 2 cucharadas agua
  14. 1 cucharada extracto de vainilla
  15. 1/4 de cucharadita de sal
  16. Fondant
  17. 500 gr malvaviscos
  18. 3 cucharadas agua
  19. 1/4 de taza de manteca vegetal
  20. 1 kilo azúcar glass
  21. 2 tazas fécula de maíz
  22. Ganache
  23. 400 gr chocolate semi-amargo
  24. 370 ml crema lyncott
  25. 40 gr mantequilla
  26. Relleno 2
  27. Crema lyncott para montar
  28. Azúcar glass
  29. Extras
  30. Colorante en gel verde
  31. Colorante en gel rojo
  32. Colorante en gel café
  33. Colorante en gel azul
  34. Nueces
  35. Perlitas doradas

Steps to make to make Pastel flores de cerezo 🌸💮

  1. Preparamos nuestra mise en place pesando debidamente los ingredientes para tener los pesos correctos
  2. Tamizamos la harina y la levadura en un bol
  3. En otro bol batimos nuestra mantequilla con el azúcar hasta obtener una crema homogénea e incorporamos los huevos uno a uno y batiendo la mezcla a la vez
  4. Agregamos la vainilla y volvemos a batir, incorporamos la harina y la leche poco a poco, alternando entre sí
  5. Mezclamos bien y vaciamos en nuestros moldes previamente engrasados y enharinados, y metemos al horno
  6. Al horno a 180 grados por 35 minutos, sacamos y dejamos enfriar en una bandeja
  7. Hacemos nuestro Ganache ponemos nuestra crema a fuego alto hasta que hierva y troceamos nuestro chocolate mientras tanto
  8. Una vez la crema hierva se la vaciamos a los chocolates y movemos hasta que estén bien integrados, dejamos reposar hasta que espese
  9. Hacemos nuestro segundo relleno montamos nuestra crema chantilly hasta que tengas picos y agregamos azúcar glass y colorante hasta tener una buena consistencia
  10. Hacemos nuestro buttercream batiendo la mantequilla y manteca a velocidad media agregamos el azúcar, la vainilla y sal, poco después nuestro colorante hasta tener una buena consistencia en nuestro buttercream y reservamos
  11. Partimos nuestro pastel en tres piezas y rellenamos nuestra primera parte con ganache
  12. La segunda parte rellenamos con nuestra crema y ponemos la última parte y así cubrimos nuestro pastel con buttercream
  13. Ponemos nuestro segudo bizcocho encima y repetimos el proceso, cubrimos con buttercream y reservamos
  14. Haremos nuestro fondant, preparando todos nuestros ingredientes
  15. Ponemos nuestros malvaviscos a baño maría hasta que ya estén en un estado semi líquido y los vaciamos a nuestro bol barnizado con nuestra manteca vegetal y agregamos poco a poco el azúcar glass, batimos bien y agregamos la fécula de maíz hasta que se despegue de las manos y las paredes del bol
  16. Pintamos nuestros fondants con colorantes de acuerdo a cuanto vamos a utilizar
  17. Con ayuda de un rodillo estiramos nuestro fondant hasta tener una capa delgada, recortamos nuestras decoraciónes conforme las queremos
  18. Decoramos pegando con nuestra butter y listo un lindo pastel para disfrutar o fiestas

As your experience and confidence expands, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or even more components or is a little bit more or less zesty, you can make basic adjustments to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking skills for novices you don't need to learn them yet just if you master some simple food preparation techniques.

This isn't a complete overview to fast and also easy lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Award-winning Pastel flores de cerezo 🌸💮. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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