Pastel mix of flavors

Pastel mix of flavors

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Pastel mix of flavors. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Pastel mix of flavors is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes delicious. Pastel mix of flavors is something which I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pastel mix of flavors, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel mix of flavors delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Pastel mix of flavors using 37 ingredients and 20 steps. Here is how you cook it.

“Los postres son el cuento de hadas de la cocina, un final feliz luego de la cena”
#pastel

Ingredients and spices that need to be Take to make Pastel mix of flavors:

  1. Pan de vainilla
  2. 8 pzas huevo
  3. 200 gr azúcar
  4. 5 ml vainilla
  5. 240 gr harina
  6. Bizcocho red velvet
  7. 150 gr chocolate blanco
  8. 180 gr mantequilla
  9. 40 gr azúcar glass
  10. 9 pzas huevo
  11. 100 gr azúcar blanca
  12. 200 gr harina suave
  13. 20 gr cocoa en polvo
  14. Bizcocho de chocolate
  15. 375 gr mantequilla
  16. 200 gr azúcar
  17. 12 pzas huevo
  18. 250 gr chocolate
  19. 300 gr harina
  20. 2 cdas Royal
  21. Frosting (relleno)
  22. 500 gr queso crema
  23. 300 gr azúcar glass
  24. 15 ml juego de limón
  25. 250 ml crema para batir
  26. 30 ml esencia de vainilla
  27. 1 lata duraznos en almíbar
  28. Hidratar Tres leches
  29. 350 ml leche
  30. 1 lata leche condensada
  31. 1 lata leche condensada
  32. 1 pza raja de canela
  33. Decoración
  34. 500 gr crema batir
  35. C/N m&m
  36. C/N gomita
  37. C/N chispas de colores

Instructions to make to make Pastel mix of flavors

  1. Primero haremos el bizcocho de vainilla en un molde de 22 cm
    Dividir claras y yemas
  2. Montar las claras a punto de nieve y batir las yemas con la mitad del azúcar a punto de liston. Agregar la vainilla, terminar mezclando alterna mente harina y claras a punto de nieve en forma envolvente
  3. Verterlo en un molde engrasado y hornear a 180°C por 25 minutos o hasta que un palillo salga limpio
  4. Mientras se hornea haremos el bizcocho red velvet
  5. Derretir el chocolate blanco
    Separar yemas y claras con las claras haremos un merengue francés con el azúcar blanca
  6. Acremar la mantequilla a temperatura ambiente, una vez blanqueada agregar el azúcar glass, verteremos las yemas una a una para homogeneizar la mezcla, agregar el chocolate blanco en forma de hilo
  7. Ya que este la mezcla ir incorporando el merengue francés y agregar el cortante en gel rojo e ir intercalando con nuestros polvos ya que esté lista la verteremos en un molde previamente enharinado y engrasado y lo horneamos a 180°C hasta que el palillo salga limpio
  8. Mientras se esté horneado hacer el bizcocho de chocolate.
    Acremar la mantequilla con el azúcar hasta que esté esponjosa y de color claro
  9. Derretir el chocolate y una vez que esté tibio agregar a la mantequilla en forma de hilo
  10. Separar yemas y claras y con las claras hacer un merengue francés utilizando la mitad de el azúcar
  11. Agregar las yemas una por una, ir alternado los secos con el merengue francés debe quedar una mezcla homogénea
  12. Verterlo en un molde previamente enharinado y engrasado y lo horneamos a 180 °C por 25 minutos o hasta que un palillo salga limpio
  13. Ya que tenemos nuestros 3 bizcochos los cortamos y lo vamos acomodar del mayor al menor
  14. Primero ponemos el bizcocho de vainilla y lo hidratamos con Tres leches y se le agrega el frosting
  15. Y encima le ponemos crema para batir color rojo
  16. Después ponemos el bizcocho de red velvet y hacemos el mismo procedimiento del anterior
  17. Y el bizcocho de red velvet le vamos a poner crema pastelera color blanco
  18. Y por último agregamos el bizcocho de chocolate y de igual forma hacemos lo mismo y ponemos crema para batir color amarillo
  19. Ya que acabemos de alisar empezamos a decorar con gomitas y M&M's y las chispas
  20. Producto final

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your personal preferences over time. Whether you want to serve a recipe that uses fewer or more components or is a little essentially spicy, you can make straightforward changes to attain this goal. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not need to learn them but only if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a total overview to fast and also simple lunch recipes however its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Easiest Way to Make Perfect Pastel mix of flavors. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasagna con salsa bechamel

Sopa Pho Bo

Tamales de verduras