Pastel mix of flavors
Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Pastel mix of flavors. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.
Pastel mix of flavors is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes delicious. Pastel mix of flavors is something which I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Pastel mix of flavors, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel mix of flavors delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Pastel mix of flavors using 37 ingredients and 20 steps. Here is how you cook it.
“Los postres son el cuento de hadas de la cocina, un final feliz luego de la cena”
#pastel
Ingredients and spices that need to be Take to make Pastel mix of flavors:
- Pan de vainilla
- 8 pzas huevo
- 200 gr azúcar
- 5 ml vainilla
- 240 gr harina
- Bizcocho red velvet
- 150 gr chocolate blanco
- 180 gr mantequilla
- 40 gr azúcar glass
- 9 pzas huevo
- 100 gr azúcar blanca
- 200 gr harina suave
- 20 gr cocoa en polvo
- Bizcocho de chocolate
- 375 gr mantequilla
- 200 gr azúcar
- 12 pzas huevo
- 250 gr chocolate
- 300 gr harina
- 2 cdas Royal
- Frosting (relleno)
- 500 gr queso crema
- 300 gr azúcar glass
- 15 ml juego de limón
- 250 ml crema para batir
- 30 ml esencia de vainilla
- 1 lata duraznos en almíbar
- Hidratar Tres leches
- 350 ml leche
- 1 lata leche condensada
- 1 lata leche condensada
- 1 pza raja de canela
- Decoración
- 500 gr crema batir
- C/N m&m
- C/N gomita
- C/N chispas de colores
Instructions to make to make Pastel mix of flavors
- Primero haremos el bizcocho de vainilla en un molde de 22 cm
Dividir claras y yemas - Montar las claras a punto de nieve y batir las yemas con la mitad del azúcar a punto de liston. Agregar la vainilla, terminar mezclando alterna mente harina y claras a punto de nieve en forma envolvente
- Verterlo en un molde engrasado y hornear a 180°C por 25 minutos o hasta que un palillo salga limpio
- Mientras se hornea haremos el bizcocho red velvet
- Derretir el chocolate blanco
Separar yemas y claras con las claras haremos un merengue francés con el azúcar blanca - Acremar la mantequilla a temperatura ambiente, una vez blanqueada agregar el azúcar glass, verteremos las yemas una a una para homogeneizar la mezcla, agregar el chocolate blanco en forma de hilo
- Ya que este la mezcla ir incorporando el merengue francés y agregar el cortante en gel rojo e ir intercalando con nuestros polvos ya que esté lista la verteremos en un molde previamente enharinado y engrasado y lo horneamos a 180°C hasta que el palillo salga limpio
- Mientras se esté horneado hacer el bizcocho de chocolate.
Acremar la mantequilla con el azúcar hasta que esté esponjosa y de color claro - Derretir el chocolate y una vez que esté tibio agregar a la mantequilla en forma de hilo
- Separar yemas y claras y con las claras hacer un merengue francés utilizando la mitad de el azúcar
- Agregar las yemas una por una, ir alternado los secos con el merengue francés debe quedar una mezcla homogénea
- Verterlo en un molde previamente enharinado y engrasado y lo horneamos a 180 °C por 25 minutos o hasta que un palillo salga limpio
- Ya que tenemos nuestros 3 bizcochos los cortamos y lo vamos acomodar del mayor al menor
- Primero ponemos el bizcocho de vainilla y lo hidratamos con Tres leches y se le agrega el frosting
- Y encima le ponemos crema para batir color rojo
- Después ponemos el bizcocho de red velvet y hacemos el mismo procedimiento del anterior
- Y el bizcocho de red velvet le vamos a poner crema pastelera color blanco
- Y por último agregamos el bizcocho de chocolate y de igual forma hacemos lo mismo y ponemos crema para batir color amarillo
- Ya que acabemos de alisar empezamos a decorar con gomitas y M&M's y las chispas
- Producto final
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your personal preferences over time. Whether you want to serve a recipe that uses fewer or more components or is a little essentially spicy, you can make straightforward changes to attain this goal. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not need to learn them but only if you grasp some easy food preparation strategies.
This isn't a total overview to fast and also simple lunch recipes however its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Easiest Way to Make Perfect Pastel mix of flavors. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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