Rollo de chile poblano hojaldrado
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Rollo de chile poblano hojaldrado. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Rollo de chile poblano hojaldrado is one of the most popular of current trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Rollo de chile poblano hojaldrado is something that I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Rollo de chile poblano hojaldrado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rollo de chile poblano hojaldrado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Rollo de chile poblano hojaldrado using 22 ingredients and 18 steps. Here is how you can achieve that.
#chilepoblano
Ingredients and spices that need to be Take to make Rollo de chile poblano hojaldrado:
- para el chile y relleno
- 240 gr chile poblano
- 150 gr queso crema
- 90 gr crema
- 60 gr elote
- 85 gr nuez
- 200 gr masa hojaldre
- c/n sal
- c/n pimienta
- salsa de acompañamiento
- 130 gr tomate entero
- 2 piezas chile poblano
- 80 gr cebolla
- c/n sal
- c/n pimienta
- papas
- 200 gr papa cambray
- 10 ml aceite normal
- 15 gr chile en polvo
- 10 gr ajo en polvo
- c/n sal
- c/n pimienta
Instructions to make to make Rollo de chile poblano hojaldrado
- Preparamos el mise en place para los chiles
- Ponemos los chiles a tatemar en la estufa, cuando estén quemados los colocaremos en una bolsa de plástico para que suden y podamos retirarle la piel.
- Cuando los chiles hayan sudado retiramos la piel y desvenamos.
- Colocamos los ingredientes para el relleno en la licuadora (Queso crema. elote, crema, nuez) y añadimos sal y pimienta.
- Teniendo los chiles limpios y la mezcla comenzamos a rellenar los chiles.
- Una vez rellenados reservamos y comenzaremos a trabajar con nuestra masa hojaldre, colocamos harina en la mesa y empezamos a extender un poco la masa aproximadamente de medio centímetro.
- Cortamos la masa a manera de cubrir el chile, la abertura de el chile tiene que estar en sentido contrario a la unión de la masa hojaldre.
- Una vez envuetos los colocamos en una charola y barnizamos con huevo.
- Estarán en el horno a 180º por 30 minutos o hasta que la masa haya dorado.
- Para la salsa
- Comenzamos poniendo en un comal los tomates, la cebolla y el chile hasta que se cocinen. El chile será el primero en estar así que cuando estén listos los retiramos y los agregamos en agua caliente para que se hidraten.
- Cuando los chiles terminen de hidratarse los despepitamos.
- Añadimos todos los ingredientes a la licuadora los mezclamos y pasamos esa salsa a una sartén para freírla un poco, salpimentamos y reservamos.
- Para las papas
- Podemos cortar en caso de que así sea la presentación.
- En un recipiente colocamos las papas con un poco de aceite, chile en polvo, sal, pimienta y ajo en polvo.
- Las llevaremos al horno a 180º por 20 minutos con una rama de romero para aromatizar.
O las podemos hacer en una sartén con un poco de mantequilla y el romero. - Teniendo las preparaciones podemos emplatar.
As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have much more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal preferences with time. Whether you wish to serve a dish that uses less or even more active ingredients or is a little basically zesty, you can make easy changes to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes on time. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not require to discover them but only if you understand some easy food preparation methods.
This isn't a total overview to quick and also very easy lunch recipes yet its great food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Quick Rollo de chile poblano hojaldrado. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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