Masa danesa y sus formas 🥐

Masa danesa y sus formas 🥐

Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Masa danesa y sus formas 🥐. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Masa danesa y sus formas 🥐 is one of the most favored of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Masa danesa y sus formas 🥐 is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Masa danesa y sus formas 🥐, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Masa danesa y sus formas 🥐 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Masa danesa y sus formas 🥐 is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Masa danesa y sus formas 🥐 using 10 ingredients and 14 steps. Here is how you cook that.

#masadanesa4

Ingredients and spices that need to be Take to make Masa danesa y sus formas 🥐:

  1. 425 gr harina
  2. 75 gr azúcar
  3. 15 gr levadura seca
  4. 9 gr sal
  5. 5 ml esencia de vainilla
  6. 2 huevos
  7. 165 ml leche
  8. 23 gr mantequilla
  9. 225 gr margarina
  10. 1 huevo para barnizar

Instructions to make to make Masa danesa y sus formas 🥐

  1. Hacemos nuestro volcán con la harina, agregamos en el centro la levadura y alrededor nuestros demás secos.
  2. Agregamos un poco de leche y mezclamos, y después agregamos los huevos.
  3. Agregamos la cantidad de leche que sea necesaria para formar nuestra masa, poco a poco y agregamos la esencia de vainilla.
  4. Una vez teniendo nuestra masa, agregamos nuestra mantequilla.
  5. Amasamos hasta que tengamos punto de tela, y dejamos reposar 20 min con un trapo húmedo tapamos nuestro bowl donde hayamos puesto nuestra masa a reposar.
  6. Pongamos y estiramos de forma que nos quede un rectángulo.
  7. Agregamos nuestra placa de margarina previamente sacada de nuestro refri, ponemos en nuestra mitad de nuestro rectángulo y doblamos la otra mitad por encima de nuestra margarina cubriéndola totalmente.
  8. Estiramos, y comenzamos con nuestro primer dobles simple.
  9. Continuamos y hacemos nuestro segundo dobles simple, y por último haremos un dobles doble.
  10. Volvemos a estirar y comenzamos con nuestras formas.
  11. Con un cortador en círculo cortamos dos círculos, a uno le vamos a quitar el centro con un círculo más pequeño, agregamos huevo y pegamos el círculo completo y encima el que no tiene centro.
  12. Con un cortador de círculo de 15 cm de diámetro cortamos y pondremos el relleno de nuestra preferencia en el centro y cerramos juntando los extremos y sellando con huevo en las orillas.
  13. Hacemos un rectángulo y cortamos en los laterales más largos tiras de 2 cm de ancho dejando en el centro un espacio para poner nuestro relleno, colocamos el relleno y cruzamos nuestras tiras del extremo derecho y después el izquierdo una por una, hasta terminar.
  14. Le ponemos con una brocha huevo batido a nuestras formas y las dejamos reposar 15 min, y después horneamos a 160°, hasta que se horneen un 70%, después subimos nuestra temperatura a 180-190° y listo ✅

As your experience and also confidence expands, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make simple adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not require to discover them however only if you master some straightforward food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast and very easy lunch recipes but its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Steps to Prepare Speedy Masa danesa y sus formas 🥐. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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