Roles de canela🌼

Roles de canela🌼

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Roles de canela🌼. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Roles de canela🌼 is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Roles de canela🌼 is something that I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Roles de canela🌼, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Roles de canela🌼 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Roles de canela🌼 is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Roles de canela🌼 estimated approx 1 h 30 min.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Roles de canela🌼 using 23 ingredients and 20 steps. Here is how you can achieve it.

Algo delicioso para disfrutar con las pasas y la familia.
#roles4

Ingredients and spices that need to be Take to make Roles de canela🌼:

  1. poolish
  2. 75 g harina
  3. 75 ml agua tibia
  4. 3 g levadura seca
  5. para la masa
  6. 175 g harina
  7. 3 g sal
  8. 5 g levadura seca
  9. 1 huevo frío
  10. 62 g azúcar
  11. 83 g mantequilla
  12. c/n leche
  13. relleno
  14. 60 gr mantequilla derretida
  15. 75 g azúcar blanca
  16. 75 g azúcar mascabado
  17. 30 g canela molida
  18. para el glaseado
  19. 2 cd mantequilla
  20. 2 cd queso crema
  21. 1 pizca sal
  22. c/n azúcar glass
  23. 1/2 cda leche

Steps to make to make Roles de canela🌼

  1. Tener listos y pesados nuestros ingredientes
  2. Empezaremos por hacer nuestro poolish, mezclaremos la harina y la levadura, después iremos integrando el agua tibia poco hasta obtener nuestro poolish, dejar fermentar
  3. Por otra parte, haremos la masa de los roles, mezclaremos todos los ingredientes secos y formaremos un volcán
  4. Después de obtener el volcán agregaremos nuestro huevo e iremos juntandolo poco a poco con la masa, en este paso traeremos el poolish que hemos dejado fermentar y libremos juntando con la mezcla
  5. Así hasta obtener todos nuestros insumos juntos, (como yo lo hice en un bowl primero pasaré mi masa a la mesa para amasar bien), agregaremos nuestra mantequilla e iremos incorporando sin agregarle calor.
  6. Ya que este incorporado, le agregaremos un poco de leche para que este tome una textura más suave y manejable
  7. Ya que hayamos dejado nuestra masa suave, es hora de reposar hasta que doble su tamaño, ponerlo al sol tapado si tu casa es muy fría, como lo es mi caso.
  8. Por otra parte, con la canela, el azúcar blanco y morena/mascabado los juntaremos todos hasta que quede bien integrado, esta la ocuparemos para el relleno
  9. Ya que haya fermentado nuestra masa ponchamos y la pasamos a la mesa para enseguida estirarla
  10. Estiramos nuestra masa lo más rectangular que podamos, por otra parte con nuestra mantequilla en este caso derretida la untaremos por toda nuestra masa, esta ayudará a que de un buen sabor y que lo que pongamos de relleno pegue
  11. Ya que le hayamos untado mantequilla agregaremos nuestra mezcla la del paso 8, esparcimos por toda la masa
  12. A lo largo la enrollaremos y señalaremos con la mantequilla, cortamos pedazos de preferencia 5 cm, o dependiendo de tu recipiente, en un recipiente de aluminio unta la mantequilla que te haya quedado del paso anterior y pon tus roles con un grado de separación
  13. Llevamos los roles a fermentar, que doblen su tamaño
  14. Precalienta tu horno a 200° C por 15 minutos
  15. Pasado el tiempo, mete tus roles al horno por 20 - 25 minutos a 200°C
  16. En lo que se están horneando los roles, haremos el glaseado, todo debe estar a temperatura ambiente, mezcla la mantequilla, el queso crema y la pizca de sal, estará media grumosita
  17. Enseguida iremos agregando poco a poco azúcar glass, hasta que nuestro glaseado ya no esté tan pesado, después agregaremos un poco de leche para que quede un poco más ligera
  18. Así debe quedar nuestro glaseado, dejamos a un lado en lo que sacamos nuestros roles
  19. Sacamos nuestros roles del horno, agregamos nuestro glaseado y agrega algunas pasas como decoración final
  20. Y listo!!! Nuestros roles están listos para comerse.

As your experience and confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a dish that uses less or even more components or is a little more or less hot, you can make easy modifications to accomplish this objective. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for beginners you don't require to learn them yet only if you understand some simple cooking methods.

This isn't a total overview to fast as well as simple lunch dishes however its excellent food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Make Ultimate Roles de canela🌼. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasagna con salsa bechamel

Sopa Pho Bo

Tamales de verduras